المكونات:
كيلو وراك فراخ مخلية وبالجلد
بصلة مقطعة شرائح رفيعة جداً
معلقتين ثوم مفروم
معلقتين صغيرين جنزبيل بودرو أو معلقة كبيرة جنزبيل فريش مفروم
ربع كوب صويا صوص
ربع كوب عصير برتقال
فلفل أسود
الطريقة:
حطى كل المكونات فى طبق كبير غويط و قلبيه كويس جداً بحيث التتبيلة تغطى الفراخ كويس وسيبيها فى التلاجة ساعتين
سخنى الشواية جداً و أدهنيها زيت عشان الفراخ ما تلزقش
حطى الفراخ على الشواية على ناحية الجلد و سيبيها 5 دقائق ثم أقلبيها و سيبيها 3 دقائق و أرفعيها من على النار و قدميها مع مكرونة بالصلصة الحمراء أو رز بالكارى أو عيش بلدى م مايونيز و سلطة
قم بنشر الموضوع من خلال الأيقونات التاليه لتشجيعنا على الإستمرار
0 التعليقات:
إرسال تعليق