المكونات..
فصين توم كبار (او3 صغيرين)
معلقة صغيرة عصير ليمون (عصرة نص لمونة كده)
رشة ملح
كوباية الا ربع زيت ذرة
6 او 7 معالق كبار نشا
كوباية ونص مية
الطريقة..
الاول تحطي النشا على المية على نار هادية لمدة حوالى 3 دقايق لحد ما تبتدى المية تتقل زى المهلبية كده وتطفي عليها وتسيبيها تبرد (ودي اهم تكة علشان تكون التومية لونها ابيض ناصع) ولما تبرد تحطي في الخلاط الثوم وعصير الليمون والملح (رشة بسيطة متكتريش) وعليهم النشا بالمية اللي هي المفروض بردت تحطيها عليهم في الخلاط وتشغليه
وهو شغال تضيفي الزيت يادوب خيط رفيع مش مرة واحدة لحد ما الكمية تخلص وبس
قم بنشر الموضوع من خلال الأيقونات التاليه لتشجيعنا على الإستمرار
0 التعليقات:
إرسال تعليق