الاثنين، 13 مايو 2013

كنافه بالقشده



المقادير

1/2 كيلو كنافه
كوب سمن سايحه

للقشطه


2 كوب حليب
5 ملاعق كبيره دقيق
كوب قشطه

الطريقه


ندوب الدقيق في الحليب علي البارد

ثم نرفعهم في اناء علي النار حتي يغلظ الخليط

نبعد القدر عن النار و نضيف القشطه و نقلب جيدا
حتي يتجانس الخليط تماما

- تفتت الكنافه و تفرك جيدا بالسمن السايح

- ندهن صينيه بالسمن

- نضع نصف مقدار الكنافه


- نضغط علي الكنافه الموجوده في الصينيه جيدا جدا باستخدام صينيه اخري اصغر منها

- نرش مقدار من السمن السايح

- نغطي الكنافه بطبقه القشطه (مع الابتعاد عن الاطراف

- نضيف النصف الآخر من الكنافه المفروكه بالسمن و نضغط عليها مرة اخري

- نرش مقدار جيد من السمن السايح

- تخبز فى الفرن حتى يحمر الوجه ثم تسقى بالشراب البارد وهى ساخنه

قم بنشر الموضوع من خلال الأيقونات التاليه لتشجيعنا على الإستمرار

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious Share to Blogger Share to Orkut
More...




0 التعليقات:

إرسال تعليق