المقادير
1/2 كيلو كنافه
كوب سمن سايحه
للقشطه
2 كوب حليب
5 ملاعق كبيره دقيق
كوب قشطه
الطريقه
ندوب الدقيق في الحليب علي البارد
ثم نرفعهم في اناء علي النار حتي يغلظ الخليط
نبعد القدر عن النار و نضيف القشطه و نقلب جيدا
حتي يتجانس الخليط تماما
- تفتت الكنافه و تفرك جيدا بالسمن السايح
- ندهن صينيه بالسمن
- نضع نصف مقدار الكنافه
- نضغط علي الكنافه الموجوده في الصينيه جيدا جدا باستخدام صينيه اخري اصغر منها
- نرش مقدار من السمن السايح
- نغطي الكنافه بطبقه القشطه (مع الابتعاد عن الاطراف
- نضيف النصف الآخر من الكنافه المفروكه بالسمن و نضغط عليها مرة اخري
- نرش مقدار جيد من السمن السايح
- تخبز فى الفرن حتى يحمر الوجه ثم تسقى بالشراب البارد وهى ساخنه
قم بنشر الموضوع من خلال الأيقونات التاليه لتشجيعنا على الإستمرار
0 التعليقات:
إرسال تعليق