المقادير:
1 كيلوفراخ مخلية
1 كوب كسكسى مغربى صغير (وممكن الاستبدال عنه بالارز المستوى )
1 كوب مرق دجاج متبل مقدارزيتون اخضر مخلي
1 ثمرةفلفل احمر حلو
1 ثمرةجزر وبصل
مقدارملح وفلفل اسود
مقدارخل مقدار زيت ذرة
التحضير:
نغسل الفراخ بالماء والخل والملح
نتبل الفراخ جيدا
نسوى الكسكى ونخلطة بمرق الدجاج ويخلط بالزيتون والفلفل الاحمر ونلف الفراخ على شكل اسطوانى ونسبتها بالخلة ونلفها فى ورق بلاستك
تسلق الفراخ فى ماء بة ملح وجزر وبصلة
بعد السلق تترك لتبرد وتحمر فى زيت ذرة وتقطع الى حلقات سميكة وتقدم مع الجزر المسلوق معها
قم بنشر الموضوع من خلال الأيقونات التاليه لتشجيعنا على الإستمرار
0 التعليقات:
إرسال تعليق