الاثنين، 1 يوليو 2013

طريقة تفريز البطاطس




هنقشر البطاطس و نقطعها بالشكل اللي أحنا نحبة
و نحضر أناء و نضع بة ماء و نضعة علي النار حتي الغليان
و بعد ما الماء يغلي نضع ربع كوب خل
و نضيف البطاطس
تغلي حوالي خمس دقائق
و نصفيها من الماء الساخن و نشطفها بماء بارد
عشان نوقف طهيها
و نضعها في أكياس و نفرزها
و لما نيجي نستخدمها نطلع الكيس نشطفةو نصفيها و نقلي
و بألف هنا

قم بنشر الموضوع من خلال الأيقونات التاليه لتشجيعنا على الإستمرار

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious Share to Blogger Share to Orkut
More...




0 التعليقات:

إرسال تعليق