المكونات
2 معلقه كبيره طحينه
فص توم
ملح حسب الرغبه
معلقه صغيره ليمون
ربع معلقه خل
ربع معلقه كمون
ربع معلقه شطه
الطريقه
تخفف الطحينه بماء حوالي ربع كوب ماء مغلي وتقلبي بسرعه جدا لحد ما توصلي للقوام اللي انتي عاوزاه وممكن الميه تبقي اقل من كده يعطي تحطي شويه بشويه وبعدين تحطي بقيت المكونات وتخلطي وتسبيها تبرد هتبقي زي بتاعه المطاعم بالظبط وممكن تحطي عليها معلقتين زبادي لو بتحبي طعمها
قم بنشر الموضوع من خلال الأيقونات التاليه لتشجيعنا على الإستمرار
0 التعليقات:
إرسال تعليق