الاثنين، 1 يوليو 2013

طريقه عمل سلطه الطحينه


المكونات
2 معلقه كبيره طحينه
فص توم
ملح حسب الرغبه
معلقه صغيره ليمون
ربع معلقه خل
ربع معلقه كمون
ربع معلقه شطه


الطريقه
تخفف الطحينه بماء حوالي ربع كوب ماء مغلي وتقلبي بسرعه جدا لحد ما توصلي للقوام اللي انتي عاوزاه وممكن الميه تبقي اقل من كده يعطي تحطي شويه بشويه وبعدين تحطي بقيت المكونات وتخلطي وتسبيها تبرد هتبقي زي بتاعه المطاعم بالظبط وممكن تحطي عليها معلقتين زبادي لو بتحبي طعمها

قم بنشر الموضوع من خلال الأيقونات التاليه لتشجيعنا على الإستمرار

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious Share to Blogger Share to Orkut
More...




0 التعليقات:

إرسال تعليق